Marketing As A Service

Nieuwe inzichten door een blik vol ervaring

Blikopener inspireert, creëert en motiveert om samen een beter marketing plan tot uitvoer te brengen.

MARKETING STRATEGIE

De juiste marketing strategie heeft zowel een focus naar het bedrijf zelf, als naar de markt waar het zich op richt. Wat is je ambitie op korte en lange termijn. Waarom kiest iemand voor jouw product. Wat typert jouw klant en welke ‘reis’ doorloopt hij/zij voordat ze tot aanschaf overgaat. Hoe volg je intern je verkoopkansen op en hoe houd je contact met je klanten. 

Jullie kennis en onze inzichten  vertalen we samen naar een nieuwe strategie en een actieplan. Kijken met een nieuwe blik. 

Een nieuwe strategie vanaf 2500 euro excl. 21% BTW

Focus through camera lens.
Inspiratie en vooruitgang

ONLINE STRATEGIE

De termen SEO en SEA vliegen tegenwoordig om je oren. Heb je wel genoeg backlinks, welke keywords zijn relevant. De wereld van Online marketing is complex. Hoe zorg je dat je website goed gevonden wordt en hoe genereer je meer leads online. 

Wij geloven niet in af en toe een berichtje op social media, als je succesvol wilt zijn moet er een strategie achter zitten en die strategie houdt niet op bij het binnenhalen van de lead. Dan begint het pas. Gelukkig zijn er handige tools om je hierbij te helpen.

Pakketten vanaf 650 euro excl. per maand

 

Training & coaching

Als zelfstandige heb je behoefte aan een sparringspartner die nieuwe inzichten geeft en actief met je meedenkt. Als ondernemerscoach kijk ik naar het grotere plaatje en help ondernemers om vanuit mijn helikopterview de volgende stappen te zetten.

Liever zelf je marketing uitvoeren maar het ontbreekt aan actuele kennis? Wij geven diverse workshops zowel in-house als per inschrijving. Investeren in eigen kennis met een expert die op de achtergrond coacht waar nodig.

Coaching vanaf 500 euro excl. per maand

vuurtoren
Duiker met camera

Creatieve content

Het ontbreekt vaak aan tijd en inspiratie om updates te plaatsen op social media. Misschien wil je wel een vlog opnemen, een klantenreview of een instructievideo. Of wil je online zichtbaar zijn met artikelen en werken aan je branding. 

Het maken van creatieve content is mijn persoonlijke passie.  Video content, powerpoint presentatie’s, social media branding. Samen met het creatieve netwerk zorgen voor merk herkenbaarheid.

Online zichtbaarheid vanaf 750 euro excl. per maand

 

Direct contact opnemen

3 + 2 =